Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ONLINE JAARTRAINING “CONFLICT OF NIET?” BRIDGING SPACES, GOVERT VAN GINKEL

december 10, 2020 @ 4:00 pm - 6:00 pm

Beste GAM-leden,
Graag nodigen we jullie uit je aan te melden voor de Online Jaartraining op 10 december a.s. van 15 tot 17 uur en van 18.30 tot 20.30 uur.

De jaartraining betreft het thema: Conflict of niet? Bridging Spaces

Gerenommeerd trainer en tevens mediator Govert van Ginkel www.bridgingspaces.nl heeft voor ons een maatwerk training ontwikkelt op basis van zijn training Geweldloze Communicatie in de Mediation.
Een interactief programma waarbij wij als deelnemers ook veel met elkaar in gesprek kunnen. Het startpunt van onze training betreft het onderwerp: Conflict of niet: De definitie van – en perspectief op een conflict en de rol die je daarbij als Mediator hebt.

Deze online training van 4 uur is door de MfN geaccrediteerd voor 4 PE-punten in Cat. 1A

De eigen bijdrage voor deze training is € 50,-. Daarnaast draagt de GAM € 50,- bij voor elke deelnemer. De training is vrijgesteld van BTW

In de bijlage tref je een beschrijving van de training Geweldloze Communicatie in de Mediation om een indruk te krijgen van de onderwerpen die in onze maatwerk training aan bod komen.

 

Graag ontvangen wij je aanmelding uiterlijk op 13 november a.s… Je kunt je aanmelden door een reply te geven op deze mail of via de link  info@groeparbeidsmediation.nl

Met vriendelijke groet,
Pauline
Pierre
Herman
Joep

Gegevens

Datum:
december 10, 2020
Tijd:
4:00 pm - 6:00 pm