Het jaarlijkse diner van de Groep Arbeidsmediators (20 september 2018)

De inloop van het diner start om 18.30 uur. Om 19.00 uur gaan we aan tafel.

Restaurant Metro City Kitchen is de nieuwste hotspot van Utrecht op het Jaarbeursplein. De entourage is trendy en sfeervol, uitstekende locatie om het zomergevoel nog even vast te houden.  Laten we daar met elkaar genieten van het pure eten, de vriendelijke bediening, de sfeer en de wijnen.

Meld je aan voor 6 september
Een deel van het diner wordt door de groep betaald, een deel zal worden betaald door een eigen bijdrage. Dit jaar is de eigen bijdrage vastgesteld op € 25. Iedereen wordt verzocht om bij aanmelding, doch uiterlijk 6 september, de eigen bijdrage over te maken op rekeningnummer NL15INGB0750825049 t.n.v. HLW Dijkstra. Ik wil jullie verzoeken om je (net als anders) via de website aan te melden voor het diner. 

Na aanmelding en betaling ontvang je van de penningmeester (Harmen) een factuur voor deze eigen bijdrage. Helaas moeten we streng zijn wat betreft de betaling. Als er niet betaald is, kun je helaas niet mee eten.

Parkeren en bereikbaarheid

Restaurant Metro City Kitchen ligt aan het Centraal station van Utrecht en is dus zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en auto.